Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Mindfulness-wandelmidweek in de Belgische Ardenenen (5 dagen)

Van maandag 22 juni tot vrijdag 26 juni 2020.

Deze reis is bestemd voor iedereen die wil kennismaken met mindfulness en /of hier verder in wil oefenen in groepsverband en van wandelen houdt.

De groep wordt begeleid door Menno Bouter, die de mindfullness trainingen zal geven. Marlies Rattink begeleidt de wandelingen en zal alle boodschappen doen. Menno en Marlies zullen zich samen over de maaltijden ontfermen.

Doordat alles is inbegrepen (ook drankjes) heeft u deze week geen extra kosten.

Opmerking: dit is geen retraite. De bedoeling van deze reis is puur het gezellig hebben met elkaar, dingen delen, lekker wandelen en kennis nemen van mindfulness.

 

Programma

dag-tot-dag-programma

dag 1

Vandaag is een reisdag. We reizen per minibus van Boerakker in Groningen naar de Ardennen. Je kan meerijden vanuit het noorden en in de buurt van Den Bosch of nog ergens anders (opstapplaatsen gaan in goed overleg). We komen aan het eind van de middag aan op onze plek. Na het eten is er een korte inleiding en kennismaking met Mindfulness.

overnachting: Groepsherberg Heyd – Durbuy

dag 2 t/m 4

De komende 3 dagen zien er als volgt uit: na het ontbijt gaan we naar een mooie zaal op het terrrein en zal Menno ons trainen in mindfulness. Dit zal ongeveer 3 uur duren. Daarna lunchen we gezamenlijk. Als het mooi weer is, kan dit buiten in de tuin. Na de lunch maken we een wandeling van ongeveer 2 tot 3 uur in de omgeving. In juni staan de bermen volop in bloei. Daarna is het heerlijk relaxen in de tuin. Er is alle ruimte om je even terug te trekken.  We eten gezamenlijk en dan is er ‘ s avonds – voor wie dat nog wil -een uur voor mindfulness.

overnachting: Groepsherberg Heyd – Durbuy

dag 5

We verlaten na het ontbijt onze accommodatie en rijden weer noordwaarts. Als het goed is kijken we terug op een ontspannen gezellige week en hebben we genoeg handvaten om mindfulness in ons dagelijks leven te gebruiken.