Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Maak gebruik van deze unieke kans om een lang weekend lekker te ontspannen en op een laagdrempelige manier bezig te zijn met mindfulness. Samen in een kleine groep van maximaal vier personen verblijf je in een ruime bungalow op en unieke plek aan de rand van een natuurgebied in het Zuidelijk Westerkwartier van Groningen. Het weekend wordt begeleid door Menno Bouter, mindfulnesstrainer (cat. 1), coach en voormalig kok. Je verblijf is geheel verzorgd, inclusief ontbijt, lunch en avondeten. Het is geen open inschrijving, maar je kunt zelf je groep samenstellen. Op deze manier wordt een vertrouwde omgeving gecreëerd.

Het dagprogramma is deels ingevuld door:

  • Mindfulness-meditatieoefeningen in de ochtend
  • Een wandeling in de middag
  • Desgewenst na het avondeten enkele meditatie-oefeningen

Maar er blijft genoeg tijd en ruimte over voor eigen invulling (bijvoorbeeld lekker bij het kampvuur, op het zonneterras, of in de hangmat). De afstand van de wandeling wordt in overleg bepaald.

 Voor wie?

Door de coronacrisis is ons leven aardig ingeperkt, wat veel stress kan veroorzaken. Dit weekend staat in het teken van stressreductie en ga je samen met vrienden/vriendinnen en/of collega’s  er op uit. Mindfulness-oefeningen helpen je te leven in het hier-en-nu en om te gaan met deze situatie.

 Inbegrepen:

3 overnachtingen volpension (aankomst donderdag namiddag). Linnenpakket en handdoeken zijn inbegrepen, evenals koffie, thee, frisdrank en het lesmateriaal en oefeningen voor thuis op een USB-stick.

Informatie en reserveren:

Prijs is € 495,= per persoon. Datum: donderdag 22 tot 25 april. is vastgesteld en gaat door bij minimaal 2 deelnemers. Bij meer belangstelling kan in overleg een andere datum worden gekozen.

Neem voor meer informatie of het reserveren van dit weekend contact op met Menno Bouter via

telefoon: 06-22812791 of info@vitaliteitdooraandacht.nl